A început numărătoarea inversă!

A început numărătoarea inversă!

Au mai rămas doar câteva ore (sau decât, cum ar spune doamna Carmen Decât Dan) până la cel mai important moment al anului 2018, eu îl consider un moment istoric. Încă din 2017 zeci de organizații civice se ocupă de protestul Romania Spune NU CORUPTIEI! care a fost promovat zilnic și azi, 20 ianuarie, mii de români se vor strânge în Piața Universității pentru a-și arăta dezacordul față de schimbările pe care cei de la guvernare vor să le facă legilor justiției.

Deseori am auzit că românii sunt leneși, că vor doar să primească beneficii fără a da nimic în schimb, că mergem în Marea Britanie, Franța, Germania ca să furăm, că-n istorie am fost niște lași și mereu înfrânți, că n-am știut să facem nimic altceva în afară de agricultură și creștere a animalelor…

Părerea mea e că românii sunt însetați după dreptate, vor  respectarea constituției, vor să evolueze, să reprezinte țara cu mândrie în Uniunea Europeană, să investească în tineri, SĂ AIBĂ O ȚARĂ MAI BUNĂ! Toate acestea sunt stopate de guvernarea PSD-ALDE, coaliție care vrea sa distrugă visele românilor, care dorește să facă din țara noastră un paradis al infractorilor. Ne-au fost de ajuns peste 50 de ani de comunism, în ’89 am crezut că am scapat în totalitate de ei, dar perfizii s-au dat drept promotori ai libertății când, de fapt, erau aceeași mărie cu altă pălărie.

Clujenii care au plecat pe jos spre Piața Universității sunt la Victoriei, locul unde au început protestele în ianuarie 2017 împotriva OUG 13, au mers peste 450 de kilometri în Marșul Speranței cu mesajul „Dacă noi putem să mergem pe jos de la Cluj la București, puteţi şi voi să coborâţi din apartamente pe 20 ianuarie.“.

Români din Marea Britanie, Spania, Bruxelles, Franța, Germania vor fii și ei la Universitate, toată diaspora e cu noi, vor să vină înapoi, dar nu intr-o țară în care n-ar avea niciun viitor.

Azi e ziua nostră, toată România vine la București, toată România va protesta pașnic, încercați cât de mult puteți să stați departe de agitatori și să facem din seara asta încă un moment despre care toate ziarele din lume vor scrie cu admirație pentru românii care nu acceptă să fie conduși de infractori!

Toate drumurile duc la București, a început numărătoarea inversă!

P.S. Înainte să-l judeci pe Klaus Iohannis pentru ca a acceptat-o pe Dăncilă citeste aici, un articol scris de Cristi Pantazi de pe HotNews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *