Florăria My inesse

Florăria My inesse

Florăria My inesse are în spate o istorie de peste opt ani, s-a remarcat prin profesionalism, calitate și a facut astfel încat toți clientii să se reîntoarca. Doi tineri încrezatori stau în spatele acestor minunații. De aproape un an și-au deschis primul atelier la 10 minute de Piața Victoriei pe strada Occidentului, numarul 43, unde nu încetează să creeze, să reinventeze și să își ajute clienții pentru a alege exact ce au nevoie. Îi găsiți de luni până vineri de la 8:00 la 21:00 și sâmbătă de la 9:00 la 19:00.

 

Am văzut fotografiile de pe pagina lor de Facebook și am plecat sa văd cum stau lucrurile. Acolo am dat de un om căldururos care se oferise să mă ajute cu plăcere fără să știe care era, de fapt, scopul meu. M-am bucurat că am găsit un loc în care chiar se lucrează și care este organizat corect. Prima oară vedeți asta:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De la hortensii la pomi, de la orhideei la castuși si de la bambus la tot felul de aranjamente. Diversitatea produselor m-a uimit și asta n-a fost tot, cei doi tineri de care vă spuneam mai sus își respectă clienții din toate punctele de vedere.

Probabil vă mai amintiți (și veți retrăi curând momentul) când în dimineața de 1 martie iți dai seama ca ai uitat de flori pentru iubită, mamă, profesoară și dai de doua ori mai multe pe o zambilă din piață.

Decât să pățiți și anul acesta la fel, mai bine mergeți la atelierul My inesse sau sunați la 0766 719 495 și aveți livrare gratuită pentru orice buchet la preț normal (nu dublu), chiar dacă e ziua îndragostitilor sau 1 martie sau orice alt deadline al anului.

Educația floristică pe care o au creatorii acestor buchete își lasă amprenta asupra oamenilor. Acum mai rar vin persone care vor flori galbene langa cele roz sau garoafe pentru soție (oricum nu gasiți la My inesse), din punctul meu de vedere aceasta florărie contribuie la dezvoltarea standardelor pentru că reușim sa trecem de la trei trandafiri si o ferigă la un adevarat cadou.

Și acum o va va testez spiritul de observație: Găsiți diferența!

 

 

 

 

 

 

Pe Facebook-ul My inesse o să găsiți tot felul de concursuri în perioada asta, chiar acum este unu în derulare la care merită să vă participați, blogul ralucacoman.ro o să dea curând un voucher cadou, rămâneți aproape.

P.S. Foarte important, majoritatea personelor care primesc flori își doresc sa le păstreze. Cum ar putea rezista primul buchet de mai sus în comparație cu al doilea? Vă spun eu, cu greu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *