Studenții de la Universitate și Politehnica s-au unit sub chitară

Studenții de la Universitate și Politehnica s-au unit sub chitară

Studenții Univerșității si Politehnicii s-au unit într-o seară de flok pentru a scăpa de stresul din sesiune. După succesul evenimentului „Flori de mai, editia a II-a” la care au participat aproximativ 700 de studenți, Gașcă Chitară Grozăvești (GCG) a colaborat cu administratorul paginii de Facebook Student la Poli și au organizat „Uniți sub chitară”. Evenimentul a avut loc pe spațiul verde din spatele Rectoratului de la Politehnica și a început la ora 20:30.

În timp ce se cânta „Amintiri cu haiduci”, „Nebun de alb”, „În umbra marelui urs” apăreau din ce în ce mai mulți studenți, numărul acestora a ajuns până la 300. Oamenii în vârstă, care se plimbau cu bicicleta au ales să stea alături de tineri pentru a intona vresurile melodiilor pe care nu le mai auziseră de mult timp, după cum spune domul Nicolae.

Întrebat de unde a apărut colaborarea dintre Universitate și Politehnica, Cătălin Hodivoianu, membru fondator GCG, ne spune „De la muzică, muzica bună unește pe toata lumea. Vrem să arătăm că nu este niciun fel de discrepanță, ci din contră, chiar ne înțelegem super bine și e o atmosferă minunată aici.”. Valentin Adam și Alexandru Miron, studenți la Facultatea de Istorie, au avut cele mai sonore voci și așa au reușit să mențină starea de bine.

Legat de organizare Cătălin zice că nu e greu până când vine vorba de logistică „facem puțin mai greu rost de bănci, de lumini, de chestii tehnice”. Despre următoarele seri de folk ni se spune „Sigur, sigur că o să mai urmeze, chiar și după ce nu o să mai fim studenți!”.

Vezi mai multe fotografii aici.

Sursa foto Bobi Doru Photographer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *