Voi ce credeți?

Voi ce credeți?

După nici o zi de la postarea fotografiilor de revelion făcute într-un club din București, pe Junimea au aparut meme-uri cu domnișoarele care petreceau.

Teribil de amuzant! Partea tristă apare atunci când conștientizezi că, în fotografii, domnițele noastre au făcut tot posibilul SĂ ARATE CÂT MAI BINE.

Din nefericire pentru mine, am avut dezonoarea să aud acest dialog într-un mall:

-Fatăăăăă, știi ce roche jmecheră me-am luat dă la ZARA pentru revelion? 

-Care fată, aia din danteluță, așea tranzparentă?

-Da, fă, aia și am vorbit cu Ioanica să mă machieze, bombă mă face!

Pentru fetele care au făcut revelionul acasă sau cu câțiva amici, la munte n-ai fi avut pretenția să aibă o ținută fashion și un make-up profesionist (deși, unele au avut), da’ panaa meaa, stai cu Gheorghe și cu Vasilica* pe care-i cunoști de ani buni, n-ai niciun motiv să-i impresionezi prin prestanța ta super impunătoare, nu?

În schimb, când dai 350 de lei/persoană pentru a te afișa într-un loc public, într-o seară atââât de importantă, e de așteptat să arați bombă.  Bomba pe care o întegem noi, e diferită de cea a fetelor în cauză. Ele, trăind într-o țară în care cetățenii vor fapte, nu vorbe, au fost atât de influențate încât s-au făcut bombe la propriu, au atâta plastic în corp încât au devenit mai imflamabile decât spray-ul dat peste o lumânare.

Să te îmbraci oribil e nasol, dar să nu mai arăți a om e o problemă. Să le dezbrăcăm și să vedem ce rămâne.

  1. Extensii, cât mai lungi și cât mai blonde, că păru tău l-ai făcut praf cu placa.
  2. Sprâncene făcute cu markerul, că pe-ale tale le-ai ras de pe fățucă. Era să uit, tre’ să fie cât mai accentuate și cu-n unghi de 100, nici ca la nike, nici prea drepte. Doamne ajută că n-au avut d-alea în valuri!
  3. Gene false, cât mai lungi și cât mai dese, să fii sigură că nu-i vezi fața burtosului cu bani după care umbli.
  4. Nas operat, tăiați puțin de-acolo, puțin de-acolo să nu vă prindem cu minciuna că voi sigur îl iubiți.
  5. Botu’ mare cu botox, mult, cât de mult se poate! Porție dublă dacă aveți.
  6. Sâni siliconați, uneori scârboși. Curajul e de admirat, să pui capu pe pernă când dormi și să mai alte două, bonus, sub piept…asta cred e ca-i dificil!
  7. Mai coborâm și încheiem cu speranța că nu ascund nimic în funduleț…în afară ce ce-au și-n cap.

Ele sunt reginele, alea pline de bani, nu vă gândiți la monarhie. Pe lângă regine mai sunt tipele ok cu care ai ce vorbi și de care nu te-ai speria…se zice că diversitate-i bună, voi ce credeți?

*Gheorghe și Vasilica= prieteni fictivi

Junumea:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *