Ziua 1 in Tara lui Andrei – Drumul

Ziua 1 in Tara lui Andrei – Drumul

Si am ajuns:

Drumul a durat mult mai putin decat atunci cand am condus eu…cu vreo doua ore, iar de data asta am plecat din Bucuresti, nu din Ploiesti (of Ralu, ar trebui sa o lai mai moale cu sofatul). But Waze is magic.

Am ajuns la 12, exact cand pleca seria electricienilor si am fost intampinati de Athos, cainele taberei. Timp de patru ore, pana au ajuns si ceilati voluntari, ne-am plimbat prin hotel si prin curte, l-am vizitat pe Griff, al caine al taberei, si dupa am vazut un film (Room 1408). Pe parcursul acestuia, cu cat devenea mai intrigat cu atat mai aparea cate un omulet (era dragut cand veneau, dar voiam sa aflu si daca moare personajul principal sau nu).

A fost usor sa ne imprietenim, majoritatea erau din Prahova si studiau la Bucuresti. Am avut un curs de SMM, care parca nu se mai termina, mai ales ca in ultimul an am fost la instructajul de SMM de vreo opt ori. Dupa sedinta, sedinta, baby sedinta si iar sedinta unde am aflat lucruri despre fiecare, ce atitudine trebuie sa avem fata de copilasi, profesori si tot restul echipei de implementare. A urmat un mic party de deschidere a ultimei serii din TLA. Ne-am jucat, am ras, am baut si aflat si mai multe lucruri de data asta :>, iar spre dimineata am mers la somn destul de obositi (majoritatea dormisem sub cinci ore inainte de a veni in tabara).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *